Beste permanent makeup artiest

 

 

Mijn naam is Annija en ik ben een gecertificeerde Permanente Make-Up artiest in Den Haag !

Philocaly betekent liefde voor schoonheid, en daar sta ik ook echt voor!

Al zo lang als ik me kan herinneren, koester ik een diepe liefde voor beauty. Ik hou ervan mezelf uit te drukken met make-up, en geniet er al mijn hele leven van om anderen te helpen hun unieke schoonheid te herkennen en waarderen.

Wanneer u besloten heeft een PMU (Permanente Make-Up) procedure te ondergaan, gaan we een gevoel creëren waarmee u elke dag wakker wordt:want goedgevormde wenkbrauwen maken zelfverzekerd !

Ik ben verliefd geworden op dit creatieve proces, dus elke werkdag is een dag waarop ik kan doen wat ik echt leuk vind.

Opleiding

Ik heb een opleiding in Permanente Make-Up technieken en procedures gevolgd aan het Goldeneye micropigmentatie centrum in Letland .

Goldeneye is al sinds 1998 het toonaangevende bedrijf in micropigmentatie technieken..

Hygiëne is in dit werkveld extreem belangrijk – ik heb een diploma in hygiëne vereisten voor het zetten van tatoeages en piercings.

 

 


Pigmenten

Het allerbelangrijkste, naast vaardigheden, zijn hoogwaardige materialen van goede kwaliteit. Die zijn noodzakelijk!

Ik werk alleen met pigmenten van de hoogste kwaliteit uit Duitsland – ideaal voor de gevoelige huid , geen toegevoegde zware metalen, geen PAH (Polycyclische aromatische koolwaterstof), geen NDELA (N-Nitrosodiethanolamine), en de pigmenten zijn veganistisch (niet getest op dieren).

 


Met Semi-PMU creëert u een langdurig gevoel van tevredenheid, elke keer als u in de spiegel kijkt – of u nu kiest voor een natuurlijke of meer uitgesproken uitstraling, wij kunnen alles naar uw wensen en stijl aanpassen met verschillende technieken van micropigmentatie.